Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Gde je 2,5 miliona pomoći za ugrožene od poplava?

Iako bi sve državne, pa tako i gradske institucije, trebalo da rade svoj posao bez obzira na to što se očekuju postizborne promene, većina ih još od izborne kampanje intenzivno zanemaruje svoje obaveze prema građanima.

Pastor: Možda bez SPS-a

Predsednik Skupštine Vojvodine i lider Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor izjavio je da bi eventualna odluka Socijalističke partije Srbije (SPS) da republičku vladu formiraju sa Srpskom naprednom strankom (SNS) mogla dovesti do toga da SPS ne bude u novoj pokrajinskoj vladi.

Vlada Vojvodine zavisi od Beograda

Pokrajinski funkcioneri DS i SPS izjavili su da vojvođanska vlada može da bude formirana brzo, ali da njen sastav zavisi od rezultata pregovora na republičkom nivou.

Počeo upis na fakultete

Predaja dokumenata za upis počinje danas na svim fakultetima Novosadskog univerziteta izuzev Medicinskog, gde je to već obavljeno i gde se od danas polažu prijemni ispiti.

Odnošenje baštenskog otpada do 29. juna

Baštenski otpad će se u narednim danima odnositi iz Rumenke, sa Sajlova, Adica, Avijatičarskog naselja, Grbavice po pozivu, Sremske Kamenice, Ledinaca, Bukovca, Podbare, Salajke, Čeneja, Adamovićevog naselja. Detelinare, dela Staničnog bulevara, Velikog Rita, Malog Beograda i Pejićevih salaša.

URS isključio Narodnu partiju zbog pregovora sa DS

Predsedništvo Ujedinjenih regiona Srbije je na današnjoj sednici isključilo iz URS-a Narodnu partiju, uz obrazloženje da je njena predsednica Maja Gojković u poslednjih mesec dana više puta grubo prekršila koalicioni sporazum.